28 juni - regning dag på ornö men mysigt ändå

vaknade dirr av veckar klockan och var as taggad på att möta jonizor vid båten. Vi chillade galet och åt frukost sen vare dags med en tur med båten och köra lite wakeboard och fika! Jag var hur taggad som helst, dock börjar det regna och jag får åka wakeboard i regnet, med vad sjutton gör det? Jag körde på endå och det är typ hur roligt som helst och man blir helt sjukt glad av det och trött ....... helt klart värt trots regn och svinkallt vatten!

snyggiz brorsleeeping=taggar till på väg i båtenJAAAAAAAA:DSÖÖÖÖÖÖÖÖÖTtaggadmami och papi var där såklartsen började det regna, tummen ner :PDET REGNAR!vi va fett blöta, men glada ändå!fr3aksHEYva sjuttonkobban fotarkobban fotar igenbulldags :D


Vi bestämde oss för att ta båten på kvällen hem, jonis försöker lära mig lira trummor på båten och vi köper godis och en skvallertidning i handen. Syrran skulle ha folk hemma och vi gjorde potatisbullar på två sek och skyndade upp till mitt rum skrattandes och vi fick äta middag i sängen, sweeeeeeeeeeeeeeeeet helt klart! Tror vi drog Juno filmen, vilken annars likzom!! den äger ..

finpotatisbullar i sängen. roligt hade vi

RSS 2.0