hand i hand


torsdag

Kom nyss hem från Fredrikas öppethus, Parah och gänget lirade några sköna låtar så man va tvungen att komma! Celina va där såklart, sen så var min käre bror med också + alla andra boys som vanligt. Det va värt, fett länge sen dom lirade, typ i våras. Men något som kommer att äga stenhårt är spelningen på dalarö den 12 december, med YAMD och SCRUBSOR + POKÈMONS ARE RARE AND HARDCORE!! Plus att det är acoustiskt så det kommer bli helt amazing! Ni måste banne mig komma okej?! :D

Tror det är dags att ta mig i kragen och plugga lite nk och kanske matte ... uuuuuuuuuusch, haha verkligen de äckligaste ämnena i skolan. Värt att jag inte går natur !!! Sen ska jag nog se fler avsnitt av scrubs även om jag redan har sett säsong ett, vad ska man göra liksom! jag saknar det ......



liten

det var lättare att vara liten.
det var lättare att vara yngre.
det var lättare förr.
det är inte lätt nu

SNYGG

jisses amalia. HET! Ryan Sheckler




känslig?

småsaker. det gör mig ledsen, märker du inte det ..

tiden läker alla sår

vännen det kommer bli bra

you ate my dog - hospital


Yamd´s realise fest !


always in my heart


åh vad jag längtar som få till jul!

                                       
     



















JULBAK FÖRRA ÅRET  :D                  

söndag

kunde varit en toppendag om jag ej hade jobbat !! :P



en av mina bästa vänner fyller år idag




 GRATTIS MIN KÄRASTE EMMELIE !


winterjam 08

det va helt insaine. De är så sjukt duktiga och det är riktigt riktigt coolt. Jag, celina, maria, karolina sitku, pao, carolina och sara chillade galet och frös galet men det va helt klart värt! plus att jag drog 5 transition tidningar gratis :D

Simon Dumont va en skön lirare !!

 

En annan sköning va snygga jacob wester från sverige!








söndag

vaknade tidigt som vanligt, helt i onödan hehe. fast skulle ändå iväg till dalarö och kolla på volley, lite av en vana har det blivit på söndagarna ! käre bror min fick åka med. dessvärre förlorade de för andra matcen i rad .. det sög och man får damp av att sittta och bara titta på. jakob va iofs super duktigt och stod vid fika bordet hela tiden och sålde så det stod härliga till !!


föresten igår såg jag, jonis, adam, celina och jonis bror The grudge .... banne mig den va fett bra! as läskig och en bra smart film. ingen random saw film utan nån tanke. helt klart värd att se!! sen såg vi lords of dogtown, jag såg den i fredas med! helt klart en fett värd film att se :O riktigt bra!

nu är det lite engelska som måste göras och skriva in massa simbarn och grejer!

peace

lång tid

you have my heart in you hands

"chris is dead"

'cause it only took a couple of minutes
and all the fish had a new home
and I was feeling so alone
as I called my daddy on the phone
- though it only took a couple of days
until I could look into my father's eyes again
i got this feeling of shame in my head
this fact remains: Chris is dead

johnossi 11 december


never?

"droga ihjäl er bara. inte visste jag att det var så man skapade fans"

saosin the grey EP

love maker



why can't you see me


lifetime has passed

this is the end. this is the end. this is the end. this is the end. this is the end.





fotboll. fotboll. fotboll. fotboll. fotboll. fotboll. fotboll. fotboll. fotboll. fotboll.

saosin- come close acoustic - EP the grey


liseberg

Den oförglömliga lisebergsresan !















Jisses va roligt vi hade det !!

snabbt helg igen!

Jisses, det kändes inte alls som att det var fredag igår när vi slutade skolan. Lite lustigt måste jag säga, brukar alltid vara as taggad! Men sen när vi väl slutade skolan efter den segaste eftermiddagen någonsin, visst mia? det va värt att bara sittta och rita på lektionen, speciellt när man har allas vår vän bittan, så taggade man till inför helgen!!

Jag blev glatt överraskad när jag märkte att mitt busskort va borta ... (åh va glad jag belv....)

Det har blivit konstigt mycket stölder på Fria på senaste tiden, fett sorgligt och man lackar så man dör! två mobiler, minst 600 kr, matkuponger, busskort m.m! Helt sjukt, trodde vi var en enda stor familj!!

aja, efter missödet med mitt kära busskort som jag redan blvit av med en gång tidigare den här hösten, köpte jag en mobilbiljett och åkte till Jonis. Vi drog några scrubs avsnitt! (har inga själv att titta på längre, det suger, funderar på att titta lite på säsong ett igen) Vi chillade galet och hans käre mor gjorde några random muskelövningar på mig senare, gulligt, sen drog vi och åt pizza med hans bror och flickvän! det va sweeet. Sen självklart enda gången jag är på maxi så är inte min syster där, hon är alltid där, det är hennes liv, sajk men nästan haha. Det blev lite chips och naturgodis sen drog vi hem till jonis och då kom adam och celina med två filmer. De hade hyrt "the ex" och en random skräckis som inte va läskig, det roliga var att jag jonis celina och adam hade sett the ex tillsammans, haha och det är ite den bästa filmen nånsin men den var iaf bättre andra gången! JD är ju med så den kan ju inte vara dålig! Det var iaf fett mysigt!!


midsommar med adam celina och jonis på ornö!

JONIS JAG CELINA ADAM



MY DANIEL JAG JONIS

peace out <3

ashlee s

jag undrar hur många som vet är jag tycker ashlee simpson är snyggast i hela världen. säkert mest vännerna som känt mig längt, eller de som såg mitt rum när ena väggen va full med bilder på henne. jag spelade in alla hennes ashlee simpson show avsnitt på mtv !! haha. jisses jisses. men som sagt hon va as skön och är as snygg!





föresten!

Jag klippte jonis härom dan !! haha shit va läskigt det va. Ville inte ta för mycket så ibörjan blev det lite klent, men sen på slutet fick jag inte snitsen och det blev riktigt snyggt!


har tyvärr ingen bild på snyggingen men får fixa fram en !


peace<3

kär




jag måste ...

Jag måste bara säga att de vanliga svenska ungdommarna är sjukt instängda och tror att allt handlar om att vara bäst. Kanske inte bäst men att vara så mycket mer än sig själv. Vissa försöker så extremt mycket när de inte ens behöver. Jag undrar verkligen varför. Mycket press och orolighet...

Det blir då ytligt istället och vem gillar ytlighet?

peace and love

!!!!!

Ska snart iväg och köpa min älskade bruna burton jacka !!!! Fett taggad men det svider i plånboken fo sho !!

RSS 2.0