snygga


hjärta

velat ha hela sommaren..

peace


eyecandy



volleyboll är hur roligt som helst


skolan tar all tid

shit va jag inte vill plugga... vil verkligen verkligen inte! har iaf en skön helg att se fram emot, det gillar vi.
är hur taggad som helst inför stan på fredag!! har hållt i pengarna allt för länge nu alltså, dags att köpa en hel del :D

på kvällen blir det myspys hos jennifer med en massa flicks och grönsaks dipp allt! På lördagen har jag dock ingen aning om dansen blir av eller ej .. gruppen kanske ställs in :( sen på kvällen blir det till att äta pizza och föra hos jennifer igen sen har ju miccan, karro och elin 18års fest! kommer bli superskoj allt!!

längtar tills det blir fredag..

finis




kärlek

älskar älskar emmelie

kanske?

först måste jag bara säga att jag hatar matte c och 3.........

sen vet jag inte hur jag ska göra ikväll, baba sonic eller ej? jag vet va sara skulle säga iaf. känner mig fett trött bara tror ej jag pallar, efter en 4 timmar simskola liksom, det tar ganska hårt på en. fast det skulle vara redigt kul måste jag säga. sen är ju en "liten" nackdel att jag börjar 8 imorgon...



peace

borde plugga matte




pokémons are rare and hardcore

sweet


somewear


happy

toppen helg måste jag säga! lite tungt i skolan sådär bara innan helgen och allt, men man överlever. Har föresten fått världens skönaste jobb som maria gav mig (hur jobbigt som helst iofs men as värt). Skulle dela ut random brev i lägenheter i brandbergen och få hur bra betalt som helst! Dock var det lite jobbigare än vad jag trodde så kommer behöva lägga några timmar på det imorgon också..



I fredags kväll var jag först hos martina med sköna tjejer och pizza och lite senare kom jimmy och gänget! efter det drog vi till Malibu, skönt ställe tycker jag allt! Roligt när man är ett helt gäng som drar ut. Kvällen avslutades hos sara på kungsholmen med celina, toppenmysigt.



sen på lördagen hade jag min första danslektion med maria! haha helt sjuk egentligen, men varför inte liksom? det var hur kul som helst, dock var jag stel som få.. men det får man ju jobba på! :D skoj va det iaf! senare fick jag agera frisör på syrrans stefan sådär lite snabbt innan de skulle iväg på fest och innan jag och jonis skulle hem till honom och äta taccos med familjen. Sen hoppas jag alla va och såg pokémons are rare and hardcore på kulturhuset halv tolv, för de var hur grymma som helst!

Idag blev det mys hos kusinen sofia som fyllt år, satt ute på alltanen och åt godaste hamburgarna nånsin, toppen måste jag säga. Sen kom ju tiden då var jag tvungen att springa runt i brandbergen och svettas och dela ut post.......... men men.


vet du


det var väl onödigt




mia fia

en superfin bild på mig och mia



peace,love and harmony


väntar






VILJA




RSS 2.0