woo

vill ha, ska ha. NU !!





toppen va?! :D nu ska jag sy lite.. peace

fullt upp

har precis fixat mig klart inför martinas 18års fest! ska bli superroligt, men är däremot lite trött efter en heldags abete på nicksta. Och värre blir det, imorgon jobbar vi 15 timmar vilket kommer ta död på mig. Fast jag och Celina slaggar över där eftersom vi jobbar kl 10 dagen efter. Men trots att jag kommer va redigt trött imorgon är det värt det, sen imorgon kväll ska parah lira på nicksta. det blir NAJS!

peace och grattis martina gull!

äntligen!

nu är hultsfred bokat och klart! tagga till nu brudar!!

lovelie

tack för ikväll brudar, super mysigt att bara myyyysa tillsammans

puss på er




dålig på att skriva, men tiden går ju så himla fort när man har roligt

Förra torsdagen hade vi en riktigt riktigt äcklig träning, jag var taggad men den va ändå äcklig. Det regnade och man fick massa sand i ögonen, näsan, öronen, tröjan, ja överallt. Men vad gör man inte för att få lira beachvolley och för att blir helt sprallig och glad efteråt ! :D
På fredagen var det fullt ös, det va min och jonis 2,5 års dag, jag slutade skolan och celina tog studenten. va i kyrkan en timme för skolavslutning sen var det dags för celinas utspring, i regnet... haha. men men det va roligt och jag kan bara tänka mig hur glad och speedad man själv kommer vara nästa år. Kommer bli skoj. Sen på kvällen blev det studentmotagming hos Celina och massa jordgubbar och frukt för mig och jonis på kvällen! Toppen dag.









I lördags drog jag med familjen till farsta och chillade, kollade runt lite och köpte en jacka och en liten t-shirt och bara hade det bra med allihoppa. På kvällen skulle vi till Axi och ha liten mysig middag för att sen går på frias slutskiva =D
Jag sara och sis drog in till stan handlade och åkte till lilla essingen där alexandra bor, super mysig middag och goda jordgubbar. äckligt vin dock men mysigt som tusan var det! sen dansade vi hela natten på skivan och bara hade det super skoj, massa folk! sen där runt tre nångång var jag och sara hemma i hennes lägenhet i stan och lagade nudlar haha. hungriga var vi och vi somnade som stockar haha! dan efter drog vi ut till dalarö med folket och lirade en liten beachvolley turnering :D superskoj. och på kvällen åt jag och jonis middag med saras söta familj och erik på dalarö!

fullt ös må jag säga

och nu är carolina på väg över och sen ikväll kommer jennifer,marra,saara och mia och bara myser hos mig! toppen, för imorgon börjar jag jobba på nicksta. lite taggad är jag iofs, ska bli skoj!

peace and love

RSS 2.0