in love

har gått och blivit kär i dessa!





skön prick i vardagen



Celina är en skön prick

satisfied

Vi vann inte matchen. Men ändå är jag fett nöjd, gjorde bättre ifrån mig än vanligt. Va redigt inne i spelet där, kanske lite för koncentrerad, kanske borde snackat mer haha. Men men, det va fett roligt. Dom ägde, men vi va inte långt ifrån. Jonis peppa på som vanligt! Nu va till och med lille adam där också.

Nu ska jag snart slagga. Sen imorrn äre banne mig skolan. Efter det ska Celina the man möta upp mig och så ska vi kirra filmer och chilla galet. Emmelie hänkar på också. freakin sweet. Sen på lördag ska jag och jonis göra massor av grejer, iaf försöka hehe. Först bada lite för skojs skull, sådär på torvalla eller så. Sen vill jag in till stan! Sen fick vi även några random bio biljetter som vi kunde betala 50 kr för och se  vad vi vill. Ett måste är också att gå förbi max och zacki och pröva yamds sköna tröjor !!!

GOD NATT, peace out

match

Som vanligt va fotolektionen värdelös....

Ska upp till centrum och möta lilla celina, kolla på äckligt korta short till volleybollen. varför har man ens så osköna och små shorts?! lackar....

Men i alla fall. ÄR AS TAGGAD PÅ MATCH! även fast vi kommer få rejält med stryk.. men det kallas att tro på sig själva ;) ni vet, äga sönder mot alla ods! Det är preics vad vi ska göra idag, ikväll. Own the field... haha om man kan säga så.

Svammel Svammel. lina ska vi gitta?

peace<3

åh...

i hate to choose

coolt






pece


yeey


NU
drar jag äntligen iväg på volley träning! har längtat all day long !!

 
super snygga surv sara

värt att beställa!

vill för sjutton beställa det här från forever 21 !!



taggad



vårjacka

Jag vill ha en ny vårjacka men det är hur svårt som helst. Just färgen är problemet .. Helst en blå tror jag, hmm, eller kanske nån annan sweet färg. Det är fett svårt plus att jag ej har mycket pengar at the moment så jag får vänta ett tag .. Just nu vill jag bara köpa riktig tmycket kläder, bara gå runt i stan och köpa fett sköba kläder.

jag vill vara rik.

carolina kommer över snart ändå, skulle kirra nån skön film som vi skulle se. Vilket betyder att jag slipper läsa mer av min äckliga engelskabok!




fred.

nöjd

Har precis sytt till och fixat med mina beiga brallor som va lite tajta om magen. De har legat på hyllan allt för länge men nu är dom fixade och kan användas igen. Fett värt istället för att köpa ett par nya må jag säga!

Igår vann vi !! Lirade volley match med laget och vi ägde sönder. Kanske inte vid alla tillfällen men vi va grymt mycket bättre. Det var fett roligt och vi är baske mig det värdaste laget ever! Vi hade en skön hejjaklack med elise,philip och jonis också! Skön match må jag säga.

Sen chillade jag och jonis galet at his place och åt utsökt mat haha. nä men det va mysigt älskling! Jonis är knäpp och underbar fo sho.

En riktigt skön dag igår och idag. Hoppas lille lina stop by sen!



peace out


lackar galet

SHIT !! Har letat som en galing på internet efter ett par blå solbrillor. Visst det är bara januari men jag vill verkligen köpa ett par. Skulle kunna köpa ett par i alla färger, blå, lila, vita, svarta !





pokémons are rare and hardcore

Va på klubben i frysan igår med Celina efter jobbet!
Jonis och gänget lirade ackustiskt för första gången, fett nice. Lilleper hade tyvärr blivit sjukt, men han va där och kollade och kunde kirra så jag och celina fick stå uppe på "balkongen" och titta, fett värt!

parah-andrew


peace and love

RSS 2.0