banne mig det va nice i göteborg

Jag visste att jag skulle bli sjuk efter matchen i onsdag, jag bara kände det på dan och i hela kroppen under matchen, men självklart kan man inte banga på match så jag lirade och kom hem och dog i sängen på kvällen, dan innan vi skulle åka till göteborg och dan innan skolan börjar. Jag som aldrig är sjuk heller, hur sjutton lyckas jag .. Hela natten går åt att svettas som en gris och ha panik för att jag inte ska kunna åka. Skulle åka med Jonis hans bror daniel och hans tjej my, hur roligt som helst!

Jag tog en ipren under natten och till min glädje var jag bara halv död på morgonen. jag fick kämpa mig igenom skolan och tog en ipren innan dom skulle plocka upp mig. Inte tipp topp kanske men jag va taggad som få.

Vi drog till maxi och köpte färdkost, för mig blev det endast halstabletter, sen bar det av till Borås, där vi skulle bo hos deras moster.

I alla fall, trots att jag inte sov vidare bra eller mådde vidare bra så hade vi hur kul som helst. Vi åkte från borås kl nio och stod utanför liseberg kl 10 men icke... Dom öppnade kl 1. Så vi fick vandra runt och leta efter avenyn och gå i affären och ta lite kort, jag hade ju trots allt en engångskamera eftersom min kamera är sönder...

När vi kommer in på liseberg är det INGEN kö, balder 0 minuter, kanonen 0 min!! Vi ruschar in och åker balder sen kanonen och sen balder igen och kanonen igen, vi tänkte att vi behövde passa på eftersom det var så liten kö. Vi väntade på att köerna skulle växa men det blev aldirg några, TOPPPPEN!!

Det var hur roligt som helst och det va lite lustigt att vi tyckte det va skönt när det var lite kö för då kunde man vila lite, hehe. Det va värt att vi åkte och jag skulle gärna åka dirr tillbaka!


jag lackar!

Hur sjutton kan dom ge HELT fel kläder när man beställer på internet!? hur banne mig svårt kan det vara ...
jag beställde ett par gråa shorts och ett vitt linne, men nej nej jag fick ett par random gröna, rosa badshorts och ett grått linne. Min kärlek för junkyard har nu försvagats och jag vet ej vad jag ska ta mig till nu när shortsen är slut också .....

piss off

bara för att filip och fredrik är sjukast


bara för att jag älskar Juno


DRÖMMAR


9 aug- winnerbäck med bror carro och saris

brorschan carro och jag drog in till stan på eftermidagen och vandrade runt, självklart börjar det regna och vi fick kila iväg till hemköp på söder och kirra ett hel dåligt paraply som gick halvt sönder efter fem min haha. USCH! men vi blev iaf mindra blöta när vi vandrade iväg till zinkensdamm för att möte sara med kompisar.



Ingen gillade det äckliga regnvädret och det slutade med att jag och carro vandrade upp till hennes tränare och fick dricka varmt te och fick lite torra kläder, VÄRT! Väl tillbaka vare dags för förband o jag och carro diggade galet till miss li, saris va inte dålig hon heller hon sjöng glatt med på dom delar  hon kunde, SKRATT! Men det som förvånade mig mest var hur mänga som kunde winnerbäcks texter helt och hållet utantill, det va banne mig en kör runt mig carro tittade på mig som om alla vore freaks, haha. Vi va väl lite felplacerade (inga trogna winnerbäcks fans) men det va mysigt och vi dansade på och sjöng med när vi fick tillfälle! Det va värt och banne mig mysigt.




Det roliga med carro är att hon alltid ska envisas med att vi ska titta på film runt 2 på natten, jag bangar ju aldrig men det roliga är att hon somnar alltid och jag får stänga av mitt i filmen, haha.. sleepy head ;)


 
mmmh sexy outfitt aight ?! :D

13 aug - Jonis försvinner till London utan mig

För första gången på flera veckor sov jag bra imorse, det ägde för jag har verkligen saknat att kunna sova länge på mornarna. Vet ej vad som hänt, vaknat tidigt och jag vet inte vad. Men idag va jag nästan pigg och glad när jag vaknade!
Va iaf hur taggad som helst på fika med brudarna, vi drog till handen och när jag närmade mig kom nån springandes emot mig, ofc mizz marra mus! Vi vandrade runt fram och tillbaka för ingen var fikasugen men sen blev det iaf så vi satt oss ner och planerade kräftisskivan på fredag (taggad som få och det kommer bli super mysigt)



Efter mycket skratt och prat skulel folk iväg och jag och marra gick och lämnade in min käraste vattenkamera från GREEEK, undrar hur bilderna blev, såklart super heta ..


Jag hade inte hunnit vara hemma länge innan martina förvånade mig med ett random sms om att vi skulle gymma, jag är ej en bangare så vi drog dit och vi va ju helt klart kralligast av alla.. Haha. Duktiga va vi baske mig, efter 1,45 h var det nog och vi bastade och duschade, det va nice och syrran mötte upp mig i handen och vi gick hem, tack för den :)

sköna brudar fo sho, sleep tight !

RSS 2.0