julklapp


GE MIG JUNO FILMEN !!
Då blir jag glad så det räcker och bli över


You're a part time lover and a full time friend
The monkey on you're back is the latest trend

I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

I kiss you on the brain in the shadow of a train
I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Here is the church and here is the steeple
We sure are cute for two ugly people
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

The pebbles forgive me, the trees forgive me
So why can't, you forgive me?
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

I will find my nitch in your car
With my mp3 DVD rumple-packed guitar
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu du

inget att ta förgivet bara för att dagarna går



i hopp om att du aldrig kommer att sluta älska mig






hjärta volleyboll




Emmelie och Ella, "bänkvärmarna" haha

mitt mål

Målet är att jag ska sticka en tjock, lång och oändligt snygg lila halsduk !! Vi får se hur det gå haha




mysig söndag

Det suger lite att det regnar men vad ska man göra. Ska alldeles snart åka in till stan med Sara och Emmelie och bara chilla galet i lägenheten, köpa lite mat som vi ska ha tillmiddag, sen är det volleyboll match för brudarna. Jag är dock inte tillräckligt bra än haha, alla dessa regler .. Men snart ska jag och celina allt va med och kämpa!

En perfekt dag, puss på er



bästa låten



saosin-seven years acoustic

år och dar

SHIT! Det va helt sinnesjuk längesen jag träffade sara och nilo ordentligt och jag är fett glad över att jag snart ska gå över till sara och chilla galet med henne och nilo och kolla på film! vi gick tillsammans i grundskolan 1-5an  sen delades vi lite och jag och nilo fortsatte tillsammans, sen splittrades vi helt kändes det som.. sorligt, men nu är det bara hur kul som helst att vi för en gångs skull ses !!




 VI GÅR I FEMMAN !


HAHAH. det va tider det !

oh happy day

satt nyss vid matbordet med familjen och filosoferade om framtiden. Är väldigt taggad! Jag menar det finns inga hinder för någotning och det finns så sjukt mycket att göra. Jag vill göra allt och lite till. Det som är skönt och jag kom fram till är att man först kan testa på alla jobb man vill jobba med och sen utbilda sig till något av det. Och medans man jobbar kan man gå kurser! Och då innan man börjar testa på allt man vill jobba med måste man resa lite. Planerna är att åka till australien med sara och bli en hejjare på all världens vattensporter!!, vara simlärare i thailand med carolina (eller kanske joina bamseklubben?), resa till häftiga platser och ta sköna kort för att sedan kunna inreda med dem. Sen får ju jonis hänga med utomlands på äventyr såklart! Inte att förglömma är att jag vill jobba med barn också, gå med i rödakorset eller nåt annat random där man kan hjälpa folk! Sen vill jag hålla på med inredning, kläder, hår. Varför inte starta en butik där man kan ha det man vill, mixat? allt tillsammans, kan starta en med celina så det blir massa musik med?! Sen måste jag ju såklart hälsa på henne i spanien sen!

Föresten igår va vi ute och rände på söder (marran,saara,jag,jennifer och gullmia). Först blev det lite spakväll, vi hade som plan att bara mysa, käkachips och planera maskeraden. Men så blev inte fallet utan vid halv 11 drog vi in till söder för att träffa några brattiga killar och en tjej som dansar med martina. Det blev allt lite flummigt och jag vet inte vart saara och martina tog vägen ibland haha. Sen blev det en donken vid 3 och sen drog vi hem till martina och åt lite chips och somnade gott i hennes stora säng runt halv 5.

En sak till, jag har klippt mig :D



Time flies when you have a good time people

zebrahead-the juggernauts

"We are the angry, the innocent
We are the hungry, the discontent
We are the marquee, the one percent
We are the bourgeoisie of arguments"


zebrahead 31/10 !

vi kommer att dö samtidigt vi TRE



GREKLAND: Till och med Emmelie sjöng med när vi flummar runt i rummet i grekland innan det är dags att parta loss haha :D

saknar värme

Jag saknar grekland sjukt mycket tjejer. Låten påminner mig om allt vi gjorde, lite random. Men den fastande i huvudet!


Johnossi, ska förhoppningsvis se dem med älsklingSARA, kan ju hålla tummarna för att emmelie hänkar!!

ont i huvudet

jag måste säga att det är lite komiskt det här. Jag vaknade upp imorse och trodde jag hade gjort nåt med tänderna, jag hade iaf ont på ena sidan men sen kände jag högre upp och jag hade en bula i huvudet. Då kom jag på att jag hade slagit i skrivbordet som står bredvid min säng mitt i natten och det hade gjort sjuhelsikes ont :S helt random måste jag säga. Så idag har jag haft konstigt ont, när man gäspar, äter och tuggar. Först trodde jag själklart att jag bara hade drömt att jag slagit i huvudet eftersom jag brukar drömma fett verkliga drömmar. Jag undrar när jag kommer sluta drömma!


En sak bara. JAG HATAR MATTE MER ÄN ALLT. Lite roligt att halva tvåan stannar kvar efter skolan för att plugga matte. Jag drog vi kvart i sex ... Då hade jag suttit där och tryckt in matte sen kl två, alltså nästan 4 timmar. SJUKT ... Spanskan får man inte heller glömma att göra ... eller kanske börja läsa våra två böcker vi fick idag och igår :S. Kan skolan bara ta slut nu? Det känns i alla fall som nästa YO vecka och lov kommer väldans lägligt. Tror inte jag klarat av mer plugg!!

releasefest









REDO!

Heeey! jag är taggad som få på säsong två av Scrubs :D:D Mia ska lånat ut de åt mig eftersom min dator har seriösa problem vilket gör att jag inte kan ladda ner längre..... !

<3 angels and airwaves

"I can't live I can't breathe unless you do this with me"


förlåt mig

Jag blev bara väldans ledsen och besviken på er. Det är allt ..

besviken

Jag gillar inte folk som inte vet att det de säger sårar, bara för att de själva är odödliga

uppskattning

Måste bara skriva om hur glad jag är! Kom nyss hem från stan där jag och emmelie hade varit i saras lägenhet. Sjukt mysigt! Kan tänka mig hur fint det kommer bli och hur bra vi kommer ha det där när vi sover över haha :D Men nästa gång får jag och Em ta med lite tavlor på oss och en blomma eller så. nåt måste ju påminna om oss iaf, så hon inte glömmer oss de ensamma kvällarna hon kommer ha där när  hon pluggar ;);)

Vi handlade på konsum så sara iaf kunde göra gröt till frukost, innan vi drog upp till lägenheten och köpte med oss mat på vägen, shit va jag kan tänka oss tre bo tillsammans. Det skulle funka helt sjukt bra tror jag! Shit va roligt det skulle vara! Jag som trodde vi skulle plugga blev dock lite besviken då klockan va halv 8 och vi fortfarande satt och prata vid matbordet! (sajk) det va bara skönt att slippa tänka på plugg och skit.


Tack brudar, måste bara säga TACK för att ni finns!

 

Sängen i Grekland va underbart skön, visst;)

yippiekayey

WOHO! klar med kemipluggandet för idag, nu är det dags för dusch sen blir det middag och efter det lite firande av 22 månaders dagen. Såg die hard I igår så det blir att se tvåan idag för oss. Jag är i alla fall taggad som få på att sluta plugga nu :D

Föresten Sara och Emmelie ni flicks är helt amazing, gulle sara sitter och gråter så man tror att hon ska gå sönder när hon kollar på the notebook när jag kom förbi igår natt. haha och vad gör emmelie, sitter och skrattar åt henne. Jisses alltså, vi är olika men så sjukt lika på samma gång!

peace and love foolks!


en dag som denna

Nu bär det snart av till stan med Celina! Jag är taggad! Ska kolla in snowboard grejen och bara chilla galet. Inte att förglömma är att jag ska äta suchi för första gången, om det ens stavas sådär. Celina rekomenderar det iaf starkt så man måste ju testa ! :D Har smakat typ nån bit av min kära vän Sara men det räknas ej.



Sen blir det till att umgås med det här gänget i kväll!



Himla retards är vi allihoppa men det va banne mig roligt på  ornö på midsommar!

a thorn for every heart - bitter party of one


Never gonna get,
Never gonna get,
You should know you're never gonna get,
Never gonna get
Any better, better, never, any better, better,
Better then you are



good for you


SKÖN tidning som inhandlades idag med joniz på självaste PBn i handen centrum, taggad på att läsa !! :D



TRANSITION

RSS 2.0