sweet jö

fett roligt, hoppas celina är taggad :D



freak med stjärna i kanten

martina kan verkligen få en att skratta så man dör. jag skratta så jag nästan grät idag, kanske för att vi va sjukt trötta och sluut efter en lång skoldag. Men mest för att marra är som hon är, helt oemotståndlig! Det kan nog alla på Fria hålla med om.

Kolla bara in hennes blogg så förstår ni varför man bara garvar åt bruden, hon är hel härlig!

martinadahl.blogg.se



showin of her dancemoves som alltid !!

hur tänker man

Varför snor man båtmotorer?!!? jag bli fett lack. USCH. Vi köpte en ny båt i sommras och självklart ska några snubbar ta sig till söderviken och låta tre båtar ligga helt random för att sen ta motorerna. Verkar som att sex andra båtar också blivit av med motorerna på andra ställer i skärgården. Shit va lack jag blir, HELT ONÖDIGT !!



Skönaste sommaren på Ornö ever och jag älskar wakeboard!

LOVE AND PEACE/ m 

en smäll i ansiktet

hatar fotboll, älskar jonis

diggar det

Nåt att se fram emot när man pluggat galet mycket :D


skratt

haha jisses vad vi skrattade. hjälp! jag saknar grekland oerhört brudar, det bästa vi gjort hitills. Hela freda kvällen gick åt att skratta galet åt alla våra bilder och störda videos. Vi skulle försöka välja ut det 50 bästa korten för att göra ett album, det gick sisådär. Jag somnade när vi hade runt 60 bilder.. jisses. Men jag tror det blev bra tillslut. ni äger mitt hjärta brudar!






kan vi åka tillbaka nu?

allt för att slippa plugga

om det inte vore så dyrt hade jag ej bangat på dessa!



NIKITA <3

rysningar

Det här var den bästa låtan, förstå att hela globen SJÖNG, haahh shit va bra det va!




är du sugen?

Visst är du allt lite taggad Maria?! ;D



:D

Shit va jag hade ångrat mig om vi inte hade gått på coldplay i torsdags, man får iofs lite damp när man bara har sittplatser. inte samma känsla som att stå, men det va helt klart värt allt jobb för biljetterna! :D


sweet helg

Det blev ornö hela helgen, det är faktiskt fett skönt att vara där. haha man får andas lite :D Drog dit med jonis och familjen i fredas och det va ur mysigt. Fått systemkameran från skolan nu så jakob och jonis fick posa galet hela kvällen, stackarna.

VINTERN HAR KOMMIT. det va hur kallt som helst när vi kom till stugan och inte för att tala om i friggeboden där jag och jonis sov, JIIISSES kallt på riktigt! Det va tur att dan efter tände vi en brasa i huset som vi kunde värma oss vid. Sen kom sara och syrran ut på eftermiddan på lördan och mina kusiner. Kräftskiva blev det och jag och sara bakade hela eftermiddan typ, haha. god äppelpaj blev det iaf?! :D

Nu är jag hemma iaf och ska kolla på fiiiiiiilm. pluggat galet och är typ klar med det jag planerat, men jag orkar bara inte läsa den hilma svenska boken vi fått..... UR TRÅKGIT!!

broschan och kobban chillar när vi väntar på båten!tittar på tv och värmer oss!mys middagdiskar!haha snygg vabakar!kusinerna hjälper tillsötisarbara för att ni är busigast nånsinpå vägen hembara för att vi är väldigt fina på den här

hm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaah. DAMP!


fett likt!

freakin sjukt likt anthony green !!

 

skolfoto

alltid samma sak!!! man ska sitta snett, le fult, vrida nacker ur led och glöm inte hakan! Alltid en konstig stälning, jag förstår ej. Han sa iaf att min tröja hade snygga färger, topppen va !!

hmm

varför säga något man tydligen inte menar?

hej

Det är kaos .. HJÄLP. Gärdan attackerar och vill battla inom kycklingstuds, jag vet inte vad jag ska svara... haha...Jag orkar bara inte, jag tycker faktikst lite synd om phille och jennifer som får göra no labbrapporten helt själva..... sajk..Labbrapporter är inte vår grej men snyggt blir det iaf, det ser jag till.

tack och hej

the sunshine in my life


JA thai!

WOOHO, jag fick äta thai en torsdags kväll! när hände det senast? never ... Vi brudar i skolan brukar alltid gå till thaien i handen på lunchen, iaf när vi har kuponger .. Känns som om vi är stammisar där nu mera, det märktes speciellt att han kände igen oss efter sommaren när vi kommer dit första skoldan och han säger: nemen har skolan börjat? är det meny e som gäller? hahah. sweeet mat är det iaf och ikväll lyckades jag övertala mor min efter broschans dans att hämta thaimat! LYCKLIG hela kvällen lång!

kläder




SKÖNA sweet t-shirts och volcom tröja !!

sweeeet

En skön finch låt som spelades under våran roadtrip till göteborg :D



skönaste paret fo sho!


helt sinnessjukt snyggt


försöker

Jag försöker ta hand om allt och alla, trösta domsom behövs tröstas! sötnosar är ni allihoppa <3

RSS 2.0